Infrastructuur op maat

Platform-as-a-Service oplossingen zijn handig, maar de kosten lopen snel op en de service laat vaak te wensen over.

Elixify doet het anders

Wij leveren een infrastructuur op maat, afgestemd op uw applicatie.
U bespaart kosten en ontvangt service.

Zeg maar dag tegen dyno’s

Kant-en-klare applicatieplatformen zijn populair en dat is niet zonder reden. Ontwikkelaars kunnen zich richten op de code van hun applicatie en als een site populair wordt kan er eenvoudig opgeschaald worden. De kosten nemen hiermee echter in rap tempo toe terwijl de flexibiliteit en ondersteuning minimaal is.

Een Elixify infrastructuur op maat bespaart kosten ten opzichte van uw huidige applicatieplatform. Niet langer draait uw applicatie in een ontastbare cloud, maar gewoon op uw eigen virtuele servers in Nederlandse datacenters. De infrastructuur wordt door onze technici in samenwerking met uw ontwikkelaars afgestemd op de behoeften van uw applicatie. Ons eenvoudigste Phoenix VPS kan probleemloos vijf instanties van uw applicatie draaien, dus de besparing laat zich eenvoudig uitrekenen!

Het migratietraject wordt door Elixify begeleid, maar daar stopt het niet. Wij streven naar verregaande samenwerking met onze klanten en vormen het aanspreekpunt voor uw organisatie als het op hosting aankomt. Onze technici beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van ontwikkeling en hosting van Phoenix en die kennis delen we graag met u.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op!

De voordelen van Elixify

  • Lagere kosten
  • Flexibiliteit in configuratie
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Nederlandse datacenters
  • Compleet dienstenpakket

Ontwikkelaars uit het oog verloren?

Elixify is ontstaan uit Lico, een specialist in de ontwikkeling van maatwerksoftware met Ruby on Rails en Phoenix. Onze softwareontwikkelaars kunnen deze rol dus eenvoudig overnemen.