Ruby on Rails & Phoenix ontwikkeling

Meer dan alleen hosting

Al sinds de eerste Ruby on Rails versies zijn wij actieve gebruikers van Ruby on Rails. Sinds 2016 zijn we daarnaast in de wereld van Elixir en Phoenix gestapt. Onze hosting­dienst is ontstaan uit onze eigen behoefte aan hosting voor Rails en Phoenix.

Onder de naam Lico ontwikkelen en onderhouden wij in Ruby on Rails of Phoenix ontwikkelde maatwerksoftware voor diverse kleine en grote klanten. Onze expertise ligt in het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties die via het internet worden gebruikt, vanaf desktops of mobiele apparaten als telefoons en tablets.

Kijk voor meer informatie op de website van Lico.

Domeinregistratie

U kunt via Elixify domeinnamen onder vrijwel alle extensies registreren. In de tabel zijn de prijzen van de meest voorkomende domeinnamen opgenomen. Staat de extensie die u wenst niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Bij een Elixify Virtual Hosting pakket krijgt u een gratis domeinnaam. Dit geldt voor alle domeinnamen tot en met 15 euro*.

Verhuizen van domeinnamen

Indien u momenteel een domeinnaam bij een andere partij hebt geregistreerd kunt u ervoor kiezen om deze te verhuizen naar Elixify. De exacte procedure is afhankelijk van de domeinextensie. In de meeste gevallen kunt u bij de huidige provider een zogeheten verhuistoken of auth code opvragen. Met deze code kunnen wij de verhuizing in gang zetten.

Heeft u vragen omtrent het registreren of verhuizen van domeinen? Neem dan gerust contact met ons op.

Prijslijst domeinnamen
ExtensiePrijs per jaar
.eu€ 8,00
.nl€ 8,00
.be€ 11,00
.com€ 11,00
.ch€ 16,00
.es€ 16,00
.it€ 16,00
.net€ 16,00
.org€ 16,00
.info€ 21,50
.nu€ 21,50

Dedicated Server

Door de ontwikkelingen op virtualisatiegebied zijn dedicated servers voor de meeste gebruikers niet meer interessant. Een virtuele machine biedt in de meeste gevallen hogere prestaties tegen lagere kosten. Heeft u echter bijzondere wensen op het gebied van prestaties of beschikbaarheid dan kan een oplossing op basis van een of meer dedicated servers, eventueel in combinatie met andere diensten, een interessante mogelijkheid zijn.

Elixify heeft uitgebreide ervaring met gespecialiseerde hosting waardoor wij uw dedicated server perfect kunnen afstellen op uw applicatie. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, waardoor dedicated servers altijd in overleg met u worden ingericht.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen van een Dedicated server

  • Een volledige server naar uw wens ingericht, helemaal voor uzelf.
  • Technisch inhoudelijke ondersteuning van Nederlandse bodem.